Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 06.07. 2025
Dnes má svátek Jan Hus
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rýžová nádivka

fotka Rýžová nádivka
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Rýžová nádivka:

200 g rýže  |  sůl  |  pepř  | 3 cibule  | 200 g žampionů  | 1 lžíce másla  | Na omáčku:  | 1/4 litru smetany  | 1/4 litru vývaru  | trochu cherry  | 100 g žampionů  | 100 g parmazánu

Postup přípravy receptu Rýžová nádivka:

Žampiony a cibuli drobně pokrájíme a dusíme na másle doměkka. Pak přimícháme uvařenou osolenou a opepřenou rýži. Směsí nadíváme kuře a po upečení k němu podáváme tuto omáčku:
Do 1/4 litru smetany přilijeme stejné množství vývaru, ochutíme trochou cherry a za stálého míchání přidáme 100 g na másle podušených žampionů a 100 g strouhaného parmazánu.


Fotky receptu Rýžová nádivka:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Rýžová nádivka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !