Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 18.05. 2024
Dnes má svátek Nataša
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rýžový pilav

fotka Rýžový pilav
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Rýžový pilav:

4 porce rýže  | 1 cibule  | dle potřeby: máslo  | dle potřeby: kuřecí vývar a suché bílé víno  | 1 citrón  | dle chuti: česnek, zelená petrželka, tymián, žampióny, parmezán a sůl

Postup přípravy receptu Rýžový pilav:

Na trošce másla osmahneme pokrájenou cibuli dozlatova. Přidáme drcený česnek petrželku, tymián a rýži a zhruba jednu minutu opékáme. Přilijeme vývar a víno, přivedeme k varu a na mírném ohni pod pokličkou dusíme asi 20 minut. Mezitím si na másle osmahneme na plátky nakrájené žampióny s česnekem a citrónovou šťávou, vše přidáme k rýži a důkladně promícháme. Před podáváním posypeme strouhaným parmezánem.


Fotky receptu Rýžový pilav:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Rýžový pilav
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !