Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rýžový věnec s hráškem

fotka Rýžový věnec s hráškem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 14

Použité suroviny receptu Rýžový věnec s hráškem :

400 g dlouhozrnné rýže  | 1 mladá cibulka  | 1000 ml vývaru  | 300 g mraženého hrášku  | 50 g másla  | 2 velké mrkve  | 50 g strouhaného parmazánu  | 200 ml bílého vína  |  olej  |  sůl  |  bílý pepř

Postup přípravy receptu Rýžový věnec s hráškem :

Na oleji zpěníme nadrobno nasekanou cibuli, přidáme propranou, okapanou rýži a za stálého míchání orestujeme. Podlijeme bílým vínem a vaříme, dokud se víno neodpaří. Pidáme polovinu hrášku, zalijeme vařícím bujonem, promícháme a vaříme doměkka. Rýžovou směs scedíme, promícháme se strouhaným parmazánem a vločkami másla. Vše vložíme do vymazané formy ve tvaru věnce. Uvaříme na špalíčky nakrájenou mrkev, ke které přidáme zbývající hrášek. Rýži vyklopíme z formy a střed naplníme zeleninou.


Fotky receptu Rýžový věnec s hráškem :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Rýžový věnec s hráškem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !