|   
 
    | Vložil: | Sunninka |  | Porcí: | 3 |  | Doba přípravy: | 20 min |  | Hodnocení: | Žádné hodnocení |  | Počet hodnocení: | 0 |  |  | 
Použité suroviny receptu Saganaki:
450 g  Mozzarelly
 | 2  lžíce rozpuštěného másla
 |  vejce a mouka (k obalování)
 | 2  lžíce brandy
 | 1/2  citronu
Postup přípravy receptu Saganaki:
Mozzarellu nakrájíme na plátky. Ty obalíme v rozšlehaných vejcích a mouce (zopakujeme 2x) a osmažíme na másle až mají světlehnědou barvu. Po vyjmutí na ně nalejeme trochu brandy a před hosty zapálíme. Oheň uhasíme citronovou šťávou.
Fotky receptu Saganaki: 
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!