50 g kuřete (vařené a odkostěné; může být i slepice)
| 20 g jablek
| 40 g majonézy
| 20 g ořechů
| 5 ml šťávy z citrónu
| 10 g kompotu z broskve
| 0,2 g černého pepře
| 2 g soli
| 10 g zeleného salátu
| ušlehaná šlehačka bez cukru na ozdobení.
Postup přípravy receptu Salát Ajda:
Uvařené a odkostěné kuře nakrájíme na kousky po 1 cm. Jablka se oloupou a nakrájí na kousky nebo plátky. Ořechy se nasekají nadrobno. Broskev nakrájíme nadrobno. Všechny suroviny smícháme s majonézou a přidáme trochu šlehačky. Ochutíme černým pepřem a solí. Položíme na talíř. Ozdobíme šlehačkou a zeleným salátem, ořechy, figurkami z jablek, broskví a petržele.
Fotky receptu Salát Ajda:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!