300 g brambor uvařených ve slupce
| 4 vejce natvrdo
| 400 g barevných paprik
| 300 g rajčat
| sůl
| pepř
| 2 hlávkové saláty
| 100 g majonézy
| 100 g sterilovaných okurek
| 1 lžička plnotučné hořčice
| 3-4 snítky petrželky
Postup přípravy receptu Salát karoly:
Brambory oloupeme a nakrájíme. Vejce nařežeme na čtvrtky, papriky na čtverečky, rajčata na osminky. Všechno zlehka promícháme ve větší míse, osolíme a opepříme. Talíře vyložíme listy hlávkového salátu a rozdělíme na ně připravenou směs. Pak přidáme omáčku, kterou připravíme z majonézy, nasekaných sterilovaných okurek, hořčice a snítky nasekané petrželky. Zbylou petrželkou nakonec salát ozdobíme.
Fotky receptu Salát karoly:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!