200 g kuskusu
| 2 konzervy cizrny (po 400 g)
| 2 konzervy tuňáka v olivovém oleji (po 200 g)
| 300 g rozpůlených třešňových rajčátek
| 1/2 salátové okurky
| šťáva z 1 citronu
| sůl
| pepř
| 4 lžíce čerstvé máty
Postup přípravy receptu Salát s cizrnou a mátou:
Do velké mísy vložíme kuskus a podle návodu přelijeme vroucí vodou, přikryjeme a necháme stát, aby změkl.
Cizrnu slijeme a přimícháme do mísy, tuňáka slijeme a olej ponecháme stranou. Do mísy přidáme okapaného tuňáka, rajčátka a okurku nakrájenou na nudličky. Smícháme olivový olej z tuňáka s citronovou šťávou a nasekanou mátou, osolíme, opepříme a přidáme do mísy. Vše důkladně promícháme.
Fotky receptu Salát s cizrnou a mátou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!