Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Lev - velký roční horoskop na rok 2025Lev - velký roční horoskop na rok 2025
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 14.07. 2025
Dnes má svátek Karolína
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Salát s krůtím špízem, pomeranči a mátou

fotka Salát s krůtím špízem, pomeranči a mátou
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 20 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Salát s krůtím špízem, pomeranči a mátou:

1 chemicky neošetřený pomeranč  |  sůl  | 1 čekanka (asi 300 g)  | 1 krůtí řízek (125 g)  |  pepř  | 1 lžička oleje  | 150 g nízkotučného jogurtu  | 1 lžička citronové šťávy  | trocha cukru  |  práškové kari  | Na zdobení: máta, zbytky pomeranče

Postup přípravy receptu Salát s krůtím špízem, pomeranči a mátou:

Pomeranč oloupeme a odstraníme i bílou slupku. Nakrájíme jej na tenké a čekanku zase na silnější plátky. Krůtí maso nakrájíme na kostky a napíchneme na špejli. Osolíme, opepříme a za obracení 5 minut opékáme v horkém oleji. Jogurt smícháme s citronovou šťávou, solí, kari a cukrem. Pomerančové plátky naservírujeme s čekankou a se zálivkou. Na salát položíme krůtí špíz. Nakonec ještě salát ozdobíme několika snítkami máty a zbytky pomeranče.


Fotky receptu Salát s krůtím špízem, pomeranči a mátou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Salát s krůtím špízem, pomeranči a mátou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !