Postup přípravy receptu Salát Tabbouleh:
Bulgur dáme povařit do vroucí osolené vody, povaříme cca 15-20 minut. Až je bulgur měkký, tak ho scedíme a necháme vychladnout. Cherry rajčátka si nakrájíme na plátky, cibuli najemno nasekáme, promícháme s rajčátky, přidáme bazalku, nasekanou pažitku a promícháme. Do další mísy si dáme salát lolo rosso, který rozebereme na menší kousky. Bulgur poté smícháme se směsí, kde máme cherry rajčátka a tuto všechnu směs dáme k salátu lolo rosso. Všechno pořádně promícháme a přidáme dressing, který jsme si připravili následovně: Šťávu z citrónu smícháme s olivovým olejem, osolíme a opepříme. Tímto dressingem salát přelijeme a navrch salátu poklademe na půlky nakrájené olivy a na kostičky pokrájený sýr feta. Podáváme s pečivem.