Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 07.03. 2025
Dnes má svátek Tomáš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Salát z čerstvých syrových žampiónů

fotka Salát z čerstvých syrových žampiónů
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Salát z čerstvých syrových žampiónů:

¼ kg čerstvých žampiónů  | 1 citrón  | dle potřeby: olivový olej  | dle chuti: mořská sůl  | dle chuti: čerstvě mletý pepř  | dle chuti: petrželka

Postup přípravy receptu Salát z čerstvých syrových žampiónů:

Pokud jsou žampióny opravdu v nejlepší kondici, tak je neloupeme ani nemyjeme. Když mají jen drobné nečistoty, postačí je štětečkem dočistit (tak se totiž tvrdé houby čistí nejlépe). Pokud to nejde jinak, umyjte je, ale poté dobře osušte. Nakrájejte na plátky. Aby houby nezhnědly, zakapejte je trochou citrónové šťávy a uložte v chladu. Nyní si připravte jednoduchou zálivku. Olivový olej rozšlehejte se zbylou citrónovou šťávou, osolte a opepřete. Žampiónové plátky promíchejte s tímto dressinkem a nechte v chladu marinovat určitě celou jednu hodinu. Před podáváním posypte nasekanou petrželkou.


Fotky receptu Salát z čerstvých syrových žampiónů:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Salát z čerstvých syrových žampiónů
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj Přidat na Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !