Vložil: | Helenuska |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 45 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Salát z kadeřavé kapusty:
50 dkg kadeřavé kapusty
| 2 ks jablek
| 1 ks vejce
| 1/2 kelímku majonézy
| 4 stroužky česneku
| 3 lžíce smetany
| 2 lžičky plnotučné hořčice
| 2 lžičky cukru
| špetka soli
| špetka pepře
Postup přípravy receptu Salát z kadeřavé kapusty:
Kadeřavou kapustu povaříme asi 10 minut v osolené vodě, necháme okapat a vychladnout. Vejce uvaříme natvrdo, nakrájíme na malé kostičky a smícháme s majonézou, prolisovaným česnekem a hořčicí. Přidáme nastrouhané jablko nahrubo. Dochutíme solí, pepřem, můžeme přisladit. Smícháme s kadeřavou kapustou nakrájenou na nudličky.
Fotky receptu Salát z kadeřavé kapusty:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!