Použité suroviny receptu Salát z květáku a drůbežího masa:
1 menší květák
| 2 jablka
| 200 g vařeného kuřecího masa
| 50 majonézy
| 4 lžíce jogurtu
| pomeranč nebo citrón
| rajče, řekvička ke zdobení
Postup přípravy receptu Salát z květáku a drůbežího masa:
Očištěný květák uvaříme ve slané vodě a necháme vychladnout. Jablka oloupeme a nakrájíme na kostičky. Stejně nakrájíme i uvařené maso. Zamícháme do majonézy zjemněné jogurtem, přidáme vychladlý květák rozdělaný na malé růžice, ochutíme solí, pepřem a pomerančovou nebo citrónovou šťávou. Zdobíme zeleninou.
Fotky receptu Salát z květáku a drůbežího masa:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!