Postup přípravy receptu Salát z rýžových těstovin se zeleninou:
Těstoviny uvaříme podle návodu na obalu, prolijeme studenou vodou a necháme okapat. Jarní cibulku očistíme a nakrájíme i s natí na jemná kolečka. Okurku a papriku omyjeme a nakrájíme na kostičky. Mungo a tuňáka necháme okapat.
Uvařené vychladlé těstoviny promícháme s cibulkou, paprikou, okurkou, mungem a tuňákem. Přidáme olivový olej a ochutíme sójovou omáčkou, solí a pepřem. Necháme asi 1/2 hodiny rozležet a můžeme servírovat.
Salát z rýžových těstovin se zeleninou a tuňákem můžeme podávat samostatně s bílým pečivem jako lehkou večeři.
Fotky receptu Salát z rýžových těstovin se zeleninou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!