Vložil: | saskijka |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 20 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Salát ze zelí, vajec a klobásy:
2 vejce natvrdo
| 500 g kysaného zelí
| 250 g tatarky
| 1 šunková klobása
| pečivo
Postup přípravy receptu Salát ze zelí, vajec a klobásy:
Kysané zelí mírně vyždímáme a překrájíme na menší kousky. Šunkovou klobásu nakrájíme na půl kolečka nebo kostičky. Vařená vejce oloupeme a nakrájíme na kousky.
V míse smícháme zelí s klobásou a vejci. Vmícháme tatarku a nakonec salát podle chuti osolíme a opepříme. Pokud chceme, můžeme tatarku namíchat se zakysanou smetanou ve stejném poměru.
Salát ze zelí a vajec necháme asi hodinu uležet v lednici a můžeme podávat. Salát ze zelí a vajec podáváme se světlým pečivem.
Fotky receptu Salát ze zelí, vajec a klobásy:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!