200 g bulguru
| 50 g piniových oříšků
| 1 velký pórek
| 3 lžíce panenského olivového oleje
| 2 citronů
| 50 g rozinek
| 300 g konzervované nebo předem uvařené cizrny
| 4 lžíce čerstvých, najemno nasekaných bylinek(petrželka, pažitka, libečekm koriandrové lístky
| trochu sůl a pepř
| trochu barevná zelenina na ozdobu
Postup přípravy receptu Křupavý cizrnový salát:
Bulgur uvařte podle návodu na obalu a nechte vychladnout.
Piniové oříšky opražte na pánvi na sucho, až zezlátnou a začnou vonět.
Všechny ingredience smíchejte v salátové míse, ochutnejte a případně ještě dolaďte kořením.
Podávejte ozdobené jemně nakrájenou zeleninou.
Fotky receptu Křupavý cizrnový salát:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!