Vložil: | Uuu |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 30 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 14 |
|
|
Použité suroviny receptu Salsa caprese na marinovaném lilku:
1 lilek
| 2 stroužky česneku
| ostrá paprika, oregano, pepř, olivový olej
| 200 g mozzarelly
| 4 rajčata
| čerstvá bazalka, citrónová šťáva
| 20 růžiček brokolice a květáku
| 8 baby mrkviček
| tatarka
Postup přípravy receptu Salsa caprese na marinovaném lilku:
Brokolici, květák a karotku krátce povaříme v osolené vodě. Omytý lilek podélně nakrájíme na plátky, potřeme drceným česnekem, oreganem a paprikou. Osolíme, opepříme a ogrilujeme. Rajčata rozkrojíme, zbavíme dužniny, nakrájíme na kostičky stejně jako mozzarellu a obojí smícháme. Přidáme sekanou bazalku a citrónovou šťávu. Plátky lilku obložíme směsí rajčat, vařenou zeleninou, lžící tatarské omáčky a podáváme.
Fotky receptu Salsa caprese na marinovaném lilku:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!