Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 23.01. 2025
Dnes má svátek Zdeněk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Samžený hermelín s ovocnou omáčkou

fotka Samžený hermelín s ovocnou omáčkou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++++++-_
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Samžený hermelín s ovocnou omáčkou:

480 g hermelín  | 500 g jahody  | 250 g rebarbora  | 100 g rybízová šťáva  | 100 g víno bílé  | 30 g ocet vinný  | 15 g pepř zelený  | 10 g solamyl  | 30 g mouka hl.  | 2 vejce  | 50 g strouhanka  | 250 g olej  | 20 g sůl  | 20 g cukr krystal  | 3 g pepř bílý  |  hlávk. salát

Postup přípravy receptu Samžený hermelín s ovocnou omáčkou:

V kastrolu svaříme rybízovou šťávu s vínem a octem. Přidáme
rebarboru pokrájenou na asi 2 cm dlouhé kousky, kuličky zeleného
pepře a na mírném ohni povaříme asi 5 minut. Přilijeme solamyl,
který jsme rozmíchali v trošce vody a nakonec vhodíme půlky
jahod. Osolíme, opepříme a podle chuti osladíme. Mezitím obalíme
půlky hermelínu v mouce, vejcích a strouhance. Smažíme po obou
stranách asi 3 minuty. Na talíře rozložíme listy salátu, položíme
smažený sýr a přelijeme omáčkou. Ozdobíme několika jahodami.


Fotky receptu Samžený hermelín s ovocnou omáčkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Samžený hermelín s ovocnou omáčkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !