Vložil: | Torta |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 60 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 4 |
|
|
Použité suroviny receptu Segedinský guláš z masáků:
1/5 kg masáků (růžovek)
| 1 cibule
| 1/4 kg kysaného zelí
| 2,5 dl kysané smetany
| dle potřeby: olej
| 1 lžíce hladké mouky
| 1 lžička mleté papriky
| dle chuti: kmín, mletý pepř a sůl
Postup přípravy receptu Segedinský guláš z masáků:
Nasekanou cibuli zesklovatíme na oleji. Přidáme nakrájené houby, lehce je osolíme a podusíme 10 minut. Přidáme zelí, papriku a kmín a dusíme dalších 15 minut. Guláš zahustíme moukou rozmíchanou v trošce vody, krátce povaříme a odstavíme z ohně. Vmícháme smetanu, případně ještě dochutíme cukrem, octem, pepřem nebo solí a již nevaříme. Podáváme s knedlíkem, noky nebo těstovinami.
Fotky receptu Segedinský guláš z masáků:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!