8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 01.05. 2024
Dnes má svátek všichni pracující
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hvězda středomořské kuchyně

27. 07. 2023 | Škola vaření
-Komerční sdělení-

Sezóna rajčat je tady. V kuchyni mají své nezastupitelné místo. Ne náhodou představují rajčata ve středomoří druhou nejoblíbenější zeleninu hned po bramborách. Rajče, hvězda středomořské kuchyně, je k dostání v nejrůznějších tvarech, barvách a odrůdách. Každý recept si žádá něco jiného.

MAJÍ DLOUHOU HISTORII


Pocházejí z Jižní Ameriky a do Evropy je přinesli Španělé v 16. století. Lidé rajčata zprvu považovali za jedovatá a používali je jen jako dekoraci! Do kuchyně se rajčata dostala až v 18. století. A od té doby nepřestala být inspirací gurmánů. Rajčatům se také říká rajská jablka - jablka z ráje. V Itálii je nazývají dokonce „zlatá jablka“ („pomodoro“), což je také okouzlující název.

PANZANI


Početná rodina...


Od malých cherry rajčátek po obrovská masitá rajčata coeur de boeuf, od žlutých „ananasových“ rajčat po téměř černá „black krym“- každý si najde to své. Způsobů, jak je vychutnat, je také nekonečně mnoho. Mohou se jíst syrová i tepelně upravená. Je jen jedno pravidlo- rajčata nemají ráda chlad, který může zničit jejich delikátní aroma. Nezapomeňte tedy vyndat rajčata z lednice alespoň půl hodiny před konzumací.


PANZANI

Inspirace


Vyzkoušejte rajčatové omáčky Panzani, např. Houbovou omáčku, Lilek & Ricotta nebo Cuketa & kozí sýr aj. Příprava je snadná a chutný oběd či večeři máte během chvilky připraven, úspěch u strávníků zaručen! A v čem tkví tajemství chuti omáček Panzani?

„Úspěch našich rajčatových omáček je založen na tom, že k výrobě jsou použita rajčata z italských polí, nikoliv ze skleníku. Rajčata dozrávající přímo na italském slunci získávají svou jedinečnou chuť a aroma, které jsou nenahraditelné. Díky následnému rychlému zpracování – do 48 hodin od sklizně – si tyto vlastnosti uchovávají i nadále. Navíc další zeleninu, kterou v omáčkách využíváme, zpracováváme metodou mražení, nikoliv sušení, ta je pak křupavá a jídlu dodává chuťovou i vizuální svěžest,“ vysvětluje Ivana Zajícová, Marketing manager značky Panzani.

Inspirujte se na www.panzani.cz

PANZANI


















Další fotografie ke článku Hvězda středomořské kuchyně:

Hvězda středomořské kuchyně
Hvězda středomořské kuchyně
Hvězda středomořské kuchyně
Hvězda středomořské kuchyně
Hvězda středomořské kuchyně
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !