Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 24.11. 2024
Dnes má svátek Emílie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Škola vaření i v době lockdownu? Objevte živou cooking show, která je zcela zdarma

16. 03. 2021 | Škola vaření
-Komerční sdělení-

Pokud jste stejně jako my fanoušci nejen super jídla ale také skvělých pořadů o něm, určitě už znáte nepřehlédnutelného profíka Marka Pavalu. Je to talentovaný a charismatický kuchařský mág, který svůj um poprvé ukázal v soutěži MasterChef v roce 2012. Teď se s ním můžete přímo ze svojí kuchyně spojit i vy a společně si připravit skvostný rgentinský steak.

Živá cooking show

přímo ve vaší kuchyni!


Právě doma teď trávíme téměř veškerý svůj čas, proto je ještě důležitější než kdykoliv jindy, si i doma chvíle se svými blízkými umět ozvláštnit a užít. Proto značka Coca-Cola letos uspořádala v rámci své kampaně Spolu chutná nejlépe živé vaření přímo v našich kuchyních.

živá cooking show Kdy cooking show probíhá

a jak to celé funguje?


Nalaďte se na live stream přenos na Instagramu. První streamy proběhly 20. února a 6. března a nesly se ve znamení italského telecího a francouzského tatarského bifteku. Třetí a poslední show si nenechte ujít, protože poběží už 20. března 2021. Připojit se může zcela ZDARMA každý milovník dobrého jídla, pití a pořádně okořeněných zážitků.


Velká soutěž o kuchyňské potřeby a školu vaření


Bonusem pro všechny vášnivé domácí kuchaře je možnost zasoutěžit si o světové kuchyňské potřeby oblíbené značky Potten&Pannen – Staněk. Soutěž probíhá pouze na webových stránkách www.coca-cola.cz a zapojit se do ní může každý, kdo si zakoupí soutěžní balení Coca-Cola. Hlavní výhrou je pak vyhlášený kurz vaření právě s Markem Pavalou v jeho pohádkovém kempu Fuego.

Delikátní recept na argentinský steak chimichurri


Nakupte si suroviny podle seznamu níže nebo najděte celý recept a objednejte vše rovnou přes Kosik.cz. Pak už si jen užijte vaření v reálném čase s Markem Pavalou a klidně celou rodinou, v sobotu 20.3. od 18:00 na Instagramu.


Striploin steak & chimichurri Striploin steak & chimichurri


Na 2 porce:
500-600g vyzrálého nízkého roštěnce
3 snítky tymiánu
1 snítka rozmarýnu
4 stroužky česneku
2 hrsti listové petržele
1 hrst čerstvého oregana (nebo 2 lžíce sušeného)
1 hrst koriandru
1/2 hrsti máty
1 červená chilli paprička
1 citron
máslo
Červený vinný ocet
Olivový olej
Salát (mix salátků, nebo dle chuti)

Rozpalte pánev, nejlépe litinovou, až se z ní začne kouřit. Maso osolte, opepřete a pořádně namastěte olejem. Směrem od sebe ho položte do pánve a nehýbejte s ním. Steak se přichytí a zase se pustí, až bude připravený a opečený. V prvním plánu jde o to, aby se maso opeklo na barvu ze všech stran, a to co nejrychleji. Jakmile se budete blížit kýženého výsledku, přidejte do pánve spoustu másla, tymián, rozmarýn a dva stroužky česneku. Uberte žár a rozpáleným máslem maso polévejte z obou stran, nechte ho v něm vykoupat a pomalu dosáhnout ideální vnitřní teploty. Tu můžete kontrolovat vpichovacím teploměrem, nebo jednoduše dotekem. Ideální steak nebude ani příliš měkký, ani tvrdý, ale bude krásně pružný. Pokud použijete teploměr, sundejte ho z žáru při vnitřní teplotě 52-53°C stupňů a nechte ho pár minut v teple odpočívat. Na talíři tak bude mít perfektních 55-56°C, což je ekvivalent propečení medium rare.

Na chimichurri:
Česnek utřete nožem, nebo nastrouhejte na jemném struhadle, přidejte olej, chilli a najemno nasekané měkké bylinky. Postupně přidávejte olej a ocet a celou směs utřete do husté, ale lehce tekuté podoby. Osvěžte chimichurri i trochou citrónové kůry a šťávy.

Salsu dobře dochuťte solí, pepřem a dolaďte ocet, ten by měl být patrný a trochu vás zvednout ze židle.  Skombinujte olivový olej a ocet v poměru 3:1, osolte, opepřete a zálivku promíchejte. Ochuťte s ní salát.
Velká soutěž o kuchyňské potřeby a školu vaření

Další fotografie ke článku Škola vaření i v době lockdownu? Objevte živou cooking show, která je zcela zdarma:

Škola vaření i v době lockdownu? Objevte živou cooking show, která je zcela zdarma
Škola vaření i v době lockdownu? Objevte živou cooking show, která je zcela zdarma
Škola vaření i v době lockdownu? Objevte živou cooking show, která je zcela zdarma
Škola vaření i v době lockdownu? Objevte živou cooking show, která je zcela zdarma
Škola vaření i v době lockdownu? Objevte živou cooking show, která je zcela zdarma
Škola vaření i v době lockdownu? Objevte živou cooking show, která je zcela zdarma
Škola vaření i v době lockdownu? Objevte živou cooking show, která je zcela zdarma
Škola vaření i v době lockdownu? Objevte živou cooking show, která je zcela zdarma
Škola vaření i v době lockdownu? Objevte živou cooking show, která je zcela zdarma
Škola vaření i v době lockdownu? Objevte živou cooking show, která je zcela zdarma
Škola vaření i v době lockdownu? Objevte živou cooking show, která je zcela zdarma
Škola vaření i v době lockdownu? Objevte živou cooking show, která je zcela zdarma
Škola vaření i v době lockdownu? Objevte živou cooking show, která je zcela zdarma
 



Komentáře
« Předchozí   1   2   3   4  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
já mám zajíců celkem dost - ale neber to, když je to zdarmaSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
taky jsem teď dorazila, mašle jsem prošvihla, ale zajíce potřebuji jako sůl. Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Už jsem tu a pásl se tu beránekSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Termín - sobota : 17,30 - 17,50 - ZAJÍC
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles