280 g hladké mouky
| 120 g strouhaných ořechů
| 200 g másla
| 100 g moučkového cukru
| půl lžičky skořice
| citrónová kůra
| moučkový cukr
| mletá skořice
Postup přípravy receptu Skořicové rohlíčky :
Z uvedených surovin vypracujeme na válu těsto, zabalíme je do fólie a necháme asi hodinu na chladném místě odpočinout. Potom těsto rozválíme na 5 - 10 mm silný plát a formičkou vykrájíme rohlíčky (rohlíčky můžeme rovněž protlačit strojkem, tvořit ručně nebo vtlačovat do formiček). Pečeme v teplé troubě na suchém plechu dorůžova při 170 °C asi 8 minut. Horké rohlíčky obalujeme v moučkovém cukru se skořicí.
Fotky receptu Skořicové rohlíčky :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!