Vložil: | Martinose |
Porcí: | 3 |
Doba přípravy: | 25 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 5 |
|
|
Použité suroviny receptu Skotská vejce:
3 ks vejce
| 3 ks párky
| 1 lžička drobně krájené cibule
| 1 lžička zelené petrželky
| pepř,sůl
| 1 špetka muškátového oříšku
| 2 ks vejce,
| mouka,strouhanka,
| olej
Postup přípravy receptu Skotská vejce:
Uvaříme 3 vejce na tvrdo a ohřejeme párky ve vařící vodě. Pak je ochladíme a oloupeme. Umixujeme je s cibulí, petrželkou a kořením, osolíme, opepříme a ještě přidáme 1 rozklepnuté vejce. Tuto směs rozdělíme na 3 porce. Pak oloupeme vejce, obalíme je touto směsí, pak je obalujeme v mouce, rozšlehaném vejci a smažíme jako řízky.
Fotky receptu Skotská vejce:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!