Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 05.07. 2025
Dnes má svátek Cyril a Metoděj
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Banány jako příloha ke steakům

Banány jako příloha ke steakům
17. 08. 2008 Sladká jídla +_________
Příprava receptu Banány jako příloha ke steakům : Do zapékací misky rozložíme půlky oloupaných, zralých banánů a potřeme je směsí citrónové šťávy a medu. Rozehřejeme si troubu a asi na 10 minut misku do ní vložíme a její obsah zapečeme. Podáváme jako ... …více»

Švestkovo-hrušková žemlovka

Švestkovo-hrušková žemlovka
17. 08. 2008 Sladká jídla +++++-____
Příprava receptu Švestkovo-hrušková žemlovka: Hrušky zbavíme jádřinců a pokrájíme na osminky. Švestky vypeckujeme a rozpůlíme. Hruškový džus povaříme s ovocem a citronovou šťávou, osladíme medem a ochutíme perníkovým kořením. Chvíli povaříme. Ze ... …více»

Krupicová srdce

Krupicová srdce
16. 08. 2008 Sladká jídla +++++_____
Příprava receptu Krupicová srdce: 1. Mléko přivedeme s vanilínovým cukrem a nastrouhanou citronovou kůrou k varu, přidáme krupici, dobře rozmícháme a uvaříme hustou kaši. Kaši necháme zchladnout a pak přidáme žloutky. Vše dobře rozmíc ... …více»

Knedlíky v kožíšku

Knedlíky v kožíšku
16. 08. 2008 Sladká jídla ++++-_____
Příprava receptu Knedlíky v kožíšku: 1. Ze všech surovin na těsto zpracujeme na pomoučeném válu (nebo v míse) těsto, ze kterého utvoříme váleček. Váleček těsta nakrájíme na asi 30 kousků (počet knedlíků je závislý na zvoleném ovoci a jeh ... …více»

Rozpíčky Káji Maříka

Rozpíčky Káji Maříka
16. 08. 2008 Sladká jídla +++++-____
Příprava receptu Rozpíčky Káji Maříka: Ze surovin na těsto vypracujeme kynuté těsto. Droždí rozdrobíme do vlahého mléka smíchaného se lžičkou cukru a necháme vzejít. Tuk rozpustíme a necháme vychladnout. Odvážíme si hladkou mouku, přidáme ... …více»
 

Sladká štěpánská omeleta

Sladká štěpánská omeleta
15. 08. 2008 Sladká jídla +++++++-__
Příprava receptu Sladká štěpánská omeleta: V misce utřeme do pěny žloutky s poloviční dávkou cukru. Přídáme tuhý sníh, do něhož jsme zašlehali druhou polovinu cukru. Přisypeme mouku a lehce zamícháme. Na pánev vymazanou tukem a vysypanou mouko ... …více»

Čokoládovo-marcipánové bonbony

Čokoládovo-marcipánové bonbony
15. 08. 2008 Sladká jídla ++++++++++
Příprava receptu Čokoládovo-marcipánové bonbony: Marcipán posypte cukrem a důkladně prohněťte do kompaktního bochánku. Hořké čokoládě dopřejte vodní lázeň, aby se dohladka rozpustila: dejte ji do rendlíku a ten ponořte do většího kastrolu naplněnéh ... …více»

Skleněné banány

Skleněné banány
15. 08. 2008 Sladká jídla ++++______
Příprava receptu Skleněné banány: Nejprve si připravíme těsto. Smícháme všechny přísady krom oleje na smažení a v mixéru je rozmixujeme ve hladké těsto. Směs vlijeme do mísy a namáčíme v ní nakrájená kolečka banánu (cca o síle 2,5cm) ... …více»

Rýžové palačinky

Rýžové palačinky
15. 08. 2008 Sladká jídla +++++++++-
Příprava receptu Rýžové palačinky: Rozšleháme mléko, mouku, vejce a špetku soli, necháme asi půl hodiny odpočinout. Rýži povaříme v 1,5 dcl vody, scedíme a necháme vychladnout, potom vmícháme do těsta. V pomerančové šťávě rozmícháme so ... …více»

Pirohy z rohlíků

Pirohy z rohlíků
15. 08. 2008 Sladká jídla ++++++++__
Příprava receptu Pirohy z rohlíků: Rohlíky rozkrájíme na menší kusy, namočíme do vody a nasáté dobře vymačkáme. Na desce smísíme těsto z rohlíků, mouky, vajec, špetky soli, vyválíme na tenko (asi 3 mm) a nakrájíme na čtverce asi 6x6 cm ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !