Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 21.02. 2025
Dnes má svátek Lenka
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Sladko-kyselý tempeh

fotka Sladko-kyselý tempeh
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 80 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Sladko-kyselý tempeh:

1/4 tempehu v kousku  |  rostlinný olej na fritování (sezamský - nerafinovaný),  | 2 proužky Kombu dlouhé 12 cm  | 1 šálek vody  | 4 středně velké mrkve nahrubo nakrájené  | 3 polévkové lžíce shoyu  | 3 polévkové lžíce mirinu nebo ječmenného sladu  | 3 polévkové lžíce rýžového octa  |  nasekaná jarní cibule na zdobení

Postup přípravy receptu Sladko-kyselý tempeh:

1) Kombu namočit v hrnci na 1 hodinu.

2) Jestliže je tempeh zmražený, nechat před spotřebou rozmrazit.

3) Tempeh nakrájet na 1 cm tlusté trojúhelníčky (4 x 7,5 cm).

4) Olej zahřát ve fritovací pánvi na 180°C. Tempeh fritovat 2-3 min., až změní barvu. Pak vynadat z oleje a nechat okapat.

5) Namočené Kombu nakrájet na jemné proužky a vložit zpět do hrnce.

6) Fritovaný tempeh, mrkev, shoyu, mirin nebo ječmenný slad, rýžový ocet a na pokrytí tempehu potřebnou vodu dát do hrnce a na středním plameni 20 min. vařit, až se tekutina vypaří.

7) Ozdobit jemně sekanou jarní cibulí.


Fotky receptu Sladko-kyselý tempeh:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Sladko-kyselý tempeh
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !