Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 30.01. 2025
Dnes má svátek Robin
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Langoše extra

Langoše extra
26. 09. 2008 Slané pečivo +++++-____
Příprava receptu Langoše extra: MOUKU, MIKYŠKU, SŮL A SODU SMÍCHÁME DOHROMADY A VYPRACUJEME VLÁČNÉ TĚSTO, KTERÉ NATRHÁME NA DVANÁCT KOUSKŮ. TY ROZVÁLÍME NEBO RUKOU VYPRACUJEME DO TVARU PLACIČEK A POSTUPNĚ SMAŽÍME NA ROZPÁLENÉM OLEJI ... …více»

Francouzská slaninová bábovka

Francouzská slaninová bábovka
26. 09. 2008 Slané pečivo +++-______
Příprava receptu Francouzská slaninová bábovka: Mouku smícháme se solí. Uprostřed vymáčkneme důlek a v něm rozmíchá­me rozdrobené droždí, cukr a 5 lžic mlé­ka. Kvásek necháme 15 min. kynout. Přidáme máslo a zbylé mléko, vmíchá­me vejce. Vypracujeme ... …více»

Slané tyčinky se sezamem

Slané tyčinky se sezamem
25. 09. 2008 Slané pečivo +++++-____
Příprava receptu Slané tyčinky se sezamem: Ze všech surovin vypracujeme vláčné těsto, podle potřeby přidáme mouku nebo vodu. Přikryté necháme kynout na teplém místě 20–30 minut. Těsto znovu lehce prohněteme, vyválíme obdélníkový plát - šíř . ... …více»

Pikantní šnečci z listového těsta

Pikantní šnečci z listového těsta
25. 09. 2008 Slané pečivo +++++-____
Na trochu pomoučeném vále vyválet těsto na obdélník asi 25 x 35 cm a 7 mm tlustý. Posypat těsto polovinou sýru tak, aby zůstal okraj asi 1 cm bez náplně. V jedné vrstvě nahoru poskládat plátky sušené ... …více»

Mňamka z listového těsta

Mňamka z listového těsta
25. 09. 2008 Slané pečivo +++++_____
Příprava receptu Mňamka z listového těsta: Listové těsto rozválíme dáme na plech, poklademe slaninou a na malé plátky nakrájíme oloupané hrušky. Hodně posypeme strouhaným sýrem a do zlatava upečeme. ... ... …více»
 

Francouzský koláč z listového těsta se sýrem s modrou plísní

Francouzský koláč z listového těsta se sýrem s modrou plísní
25. 09. 2008 Slané pečivo +++++_____
Příprava receptu Francouzský koláč z listového těsta se sýrem s modrou plísní: Smíchat dohromady Roquefort, krémový sýr, bylinky, šlehačku a pepř. Postupně přidat vejce, dobře je zašlehat, ochutnat a popřípadě dochutit. Předehřát troubu na 230 °C (450 °F, plynovou troubu na 8) ... …více»

Pizza s bůčkem, šunkou a špenátem

Pizza s bůčkem, šunkou a špenátem
25. 09. 2008 Pizza +++++-____
Příprava receptu Pizza s bůčkem, šunkou a špenátem: Na másle osmahneme na pánvi nakrájený nadrobno bůček. Přidáme listy omytého a osušeného špenátu a smažíme dokud není měkký. Podle chuti přidáme muškátový oříšek, pepř a sůl. Rajčata oloupeme a nak . ... …více»

Sýrovo-řepový štrůdl

Sýrovo-řepový štrůdl
25. 09. 2008 Slané pečivo ++++++-___
Příprava receptu Sýrovo-řepový štrůdl: Listové těsto uválíme a dáme na něj nivu a eidam a zalijeme řepou. Posypeme provensálským kořením a balkánským sýrem. Smotáme a vrch posypeme nastrouhaným sýrem. Dáme zapéct na 20-30 minut do ... ... …více»

Listové rohlíčky

Listové rohlíčky
25. 09. 2008 Slané pečivo +++++-____
Příprava receptu Listové rohlíčky: Těsto rozválíme na plát, nakrájíme na trojúhelníčky, svineme jako rohlíček, potřeme rozšlehaným vejcem, poklademe na proužky nakrájenou slaninou a dáme péci. Před dopečením posypeme strouhaným eidamem ... …více»

Slané čtverečky se sýrem

Slané čtverečky se sýrem
24. 09. 2008 Slané pečivo +++++++___
Příprava receptu Slané čtverečky se sýrem: Vločky zvlhčíme mlékem, přidáme strouhaný sýr, Heru, mouku s práškem do pečiva a sůl a vypracujeme tužší těsto. Rozválíme na placku, potřeme vejcem a krájíme malé čtverečky. Pečeme do růžova v dobře v ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !