Postup přípravy receptu Australský česnekový chléb se slaninou:
Máslovou Ramu utřeme s prolisovaným česnekem. Přidáme bylinky a Aromat. Vznikne nám chutné pomazánkové máslo. Veku nakrájíme na plátky jako na chlebíčky. Ty natřeme z obou stran bylinkovým máslem a opět spojíme tak, aby vznikla veka. Cibuli nakrájíme najemno, slaninu na měnší kostičky a oběmi ingrediencemi veku posypeme. Veku zabalíme do alobalu a vložíme do vyhřáté trouby příbližně na 150°. Pečeme asi 20 minut, pak alobal rozevřeme a ještě na 5 minut dopečeme. Když se tento chléb dá na stůl ještě před jídlem, všichni to s chutí snědí! Výborně chutná ještě teplé, ale i druhý den studené. Dobrou chuť!
Fotky receptu Australský česnekový chléb se slaninou: