Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 22.01. 2025
Dnes má svátek Slavomír
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Slané a sladké tančle

fotka Slané a sladké tančle
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 21

Použité suroviny receptu Slané a sladké tančle:

250 g měkkého tvarohu  | 250 g vařených strouhaných brambor  | 250 g polohrubé mouky  | 1 vejce  |  sůl  |  kmín  |  olej  |  brusinkový kompot  | 100 ml zakysané smetany  |  250 g švestek  | 100 g moučkového cukru  | 100 g mletého máku  | 100 g másla

Postup přípravy receptu Slané a sladké tančle:

Do vařených nastrouhaných brambor přidáme tvaroh, vejce, polohrubou mouku a vypracujeme těsto. Rozdělíme jej na dvě části a do jedné přidáme sůl a kmín. Ze slané části vyválíme plát 3-5 mm silný a vykrajujeme z něj placičky, které po obou stranách smažíme na tuku. Podáváme s rozšlehanými brusinkami v zakysané smetaně. Z druhého dílu vytvoříme váleček, který rozkrájíme na menší dílky. Ty plníme vypeckovanými švestkami a zaváříme ve vroucí osolené vodě. Sypeme cukrem, mákem a poléváme rozpuštěným máslem.



Fotky receptu Slané a sladké tančle:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Slané a sladké tančle
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !