Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Lev - velký roční horoskop na rok 2025Lev - velký roční horoskop na rok 2025
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 13.07. 2025
Dnes má svátek Markéta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Slavonický salát

fotka Slavonický salát
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Slavonický salát:

400 g uzené ryby  | 200 g žampionů  | 100 ml jogurtu  | 100 ml kysané smetany  |  jarní cibulky  |  hlávkový salát  | svazek ředkviček  |  olivový olej  |  sůl  |  cukr  |  citronová šťáva

Postup přípravy receptu Slavonický salát:

Zbavíme rybí maso kostí a kůže a rozdělíme ho na menší kousky. Pak vezmeme čerstvé bílé žampiony, vylomíme jim nožky, necháme je stranou a hlavičky oloupáme a nakrájíme na silnější plátky. Nakrájíme jemně jarní cibulky a potom uzené rybí maso, žampiony i s cibulku lehce promícháme v dresinku z kysané smetany a jogurtu s olejem, cukrem, solí a šťávou z citronu. Necháme půl hodiny ležet v chladnu a potom vmícháme nakrájený hlávkový salát. Servírujeme na listu hlávkového salátu posypaný krájenými ředkvičkami.


Fotky receptu Slavonický salát:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Slavonický salát
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !