Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 05.02. 2025
Dnes má svátek Dobromila
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Sloní stopy

fotka Sloní stopy
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Sloní stopy:

150 g sušeného barevného ananasu  | 150 g ořechů  | 1 vanilk. cukr  | 100 g másla  | 100 g oříšků /sekaných/  | 150 g mandlí  | 250 g studentské směsi  | 400 g cukru moučka  | 2-3 lžíce polohr. mouky  | 125 ml mléka

Postup přípravy receptu Sloní stopy:

Mandle spaříme, oloupeme a spolu s ořechy i oříšky nasekáme. Kandovaný ananas i směs (můžeme použít 400 g jakéhokoli kandovaného ovoce) nakrájíme na tenké nudličky.

Mléko, cukr, rozpuštěné máslo a mouku smícháme, za stálého míchání povaříme asi 2 - 3 minuty, až směs začne houstnout. Do směsi přidáme mandle, ořechy i ovoce a dobře promícháme.

Na plechu vyloženém pečícím papírem lžící klademe hromádky, které ostřím nože tvarujeme na ploché placky.
Pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 5 - 8 minut. Na plechu necháme zcela vychladnout.

Vychladlé sloní stopy potíráme na jedné straně polevou.


Fotky receptu Sloní stopy:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Sloní stopy
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !