Vložil: | Hedvika10 |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 30 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Slovácká kocmrnda:
1000g brambor
| 2 strožky česneku
| 1 lžička kmínu, sůl
| 40g másla
| 30g hladké mouky
| 1/2 lžičky octa
| 1 lžička mleté nové koření
Postup přípravy receptu Slovácká kocmrnda:
Oloupané brambory nakrájíme na menší kostky a uvaříme v osolené vodě s kmínem a česnekem. Většinu vody odcedíme, ve zbylé vymícháme brambory na kaši, přidáme zvlášť opraženou mouku rozmíchanou s máslem, trochu octa, soli a nového koření. Znovu vymícháme nebo našleháme a necháme pod pokličkou na nejnižší teplotu v troubě asi 20 min.
Fotky receptu Slovácká kocmrnda:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!