Použité suroviny receptu Slovenská pečeně z králíka:
300 g králičího masa
| 40 g celeru
| 20 g mrkve
| 60 g bílého jogurtu
| 1 ks cibule
| 1 lžíce oleje
| podle chuti sůl
Postup přípravy receptu Slovenská pečeně z králíka:
Omyté králičí maso nakrájíme na kostičky, opečeme na oleji, podlijeme trochou vody a osolíme.
Přidáme očištěný, na hrubém struhadle nastrouhaný celer s mrkví a nahrubo nakrájenou cibuli.
Po změknutí maso vyndáme a vzniklou šťávu zahustíme bílým jogurtem.
Pak vrátíme maso zpět a prohřejeme.
Energie: 2814 kJ bez přílohy
Podáváme s vařeným bramborem.
Dobrou chuť!
Fotky receptu Slovenská pečeně z králíka:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!