Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Jiří Lábus v komedii MilionJiří Lábus v komedii Milion Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 21.11. 2025
Dnes má svátek Albert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Slovenské cibulové halušky

fotka Slovenské cibulové halušky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Slovenské cibulové halušky:

4 cibule  | 100 g slaniny  | 600 g brambor  | 250 g hl. mouky  |  sůl  | trocha sádla

Postup přípravy receptu Slovenské cibulové halušky:

Brambory očistíme, omyjeme a nastrouháme. Přidáme sůl, mouku a vařečkou vypracujeme těsto tak, aby se odlepovalo od mísy.

Z těsta oddělujeme středně velké halušky do většího množství vařící osolené vody, zamícháme, aby se nepřichytily na dno hrnce. Když vyplavou na povrch, vyndáme je dírkovanou naběračkou.

Slaninu nakrájíme na kostky nebo na silnější nudličky, rozškvaříme, až slanina pustí tuk, přidáme drobně nakrájenou cibuli a opečeme dozlatova.

Horké halušky rozdělíme na talíře, posypeme osmaženou cibulí, osmaženou slaninou a pokapeme horkým sádlem.


Fotky receptu Slovenské cibulové halušky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Slovenské cibulové halušky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles