Postup přípravy receptu Smažené krůtí řízky v mangové zelenině:
Cukety očistíme, omyjeme a pokrájíme na plátky. Manga oloupeme, dužinu odřízneme od pecky, polovinu rozkrájíme na kostky, zbytek rozmixujeme. Cibuli a zázvor oloupeme a nadrobno nakrájíme. Feferonku očistíme, vyřízneme semeník, lusk omyjeme a posekáme. Rozehřejeme 2 lžíce oleje a cibuli, zázvor i feferonku na něm osmahneme. Přidáme mango a opékáme asi 8 min. Pak smícháme mangové pyré, vývar a ocet, přidáme k zelenině, osolíme, opepříme a udržujeme teplé. Rýži uvaříme podle návodu. Smícháme solamyl, sójovou omáčku a bílek. Řízky omyjeme, osušíme a obalíme v solamylové směsi, poté v kokosu. Smažíme na 4 lžících oleje po obou stranách zhruba 5 min.