Postup přípravy receptu Smaženice z hlívy ústřičné a špenátu:
1. Mražený špenát necháme rozmrazit. Papriku očistíme a omyjeme, cibuli oloupeme. Obojí pokrájíme na kostičky. Houby očistíme a nakrájíme na tenké plátky. Česnek prolisujeme. Omytou petrželku jemně posekáme.
2. Pokrájenou cibuli a papriku opékáme na 2 lžících rozehřátého oleje asi 5 min. Přidáme česnek, papriku, kayenský pepř, osolíme
a opepříme trochu osmahneme a vložíme špenát. Přikryté dusíme na mírném ohni asi 10 min.
3. Na druhé pánvi pečeme na oleji houby, dokud se neodpaří tekutina. Poté do nich vmícháme zeleninu, podle potřeby přisolíme a podáváme sypané petrželkou.
Fotky receptu Smaženice z hlívy ústřičné a špenátu:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!