Vložil: | Uuu |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 60 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Špenát a zastřené vejce:
200 g Lučiny
| 250 g špenátového protlaku
| 4 vejce
| česnek
| sůl
| 2 kostky bujónu
| 2 dl octa
Postup přípravy receptu Špenát a zastřené vejce:
Mléko svaříme s Lučinou do krémova, přidáme bujón a česnek dle chuti. Osolíme a přidáme špenát. Mezitím ve vroucí vodě s octem svaříme vejce tak, že jednotlivá vajíčka rozklepneme do vařící se vody, aby se nám vejce zatáhlo. Opatrně vyjmeme a položíme na špenát.
Fotky receptu Špenát a zastřené vejce:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!