Kdy změníme letní čas na zimní v roce 2025?Kdy změníme letní čas na zimní v roce 2025? Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 22.10. 2025
Dnes má svátek Sabina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Špenát s vejcem v listovém těstě

fotka Špenát s vejcem v listovém těstě
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 16

Použité suroviny receptu Špenát s vejcem v listovém těstě:

9 ks vajec  | 400 g listového těsta  | 1 ks mraženého špenátu  | 1 kostka Maggi bylinek česnek a petržel  | 1 lžička Maggi Harmonie chuti  | 2 lžíce hladké mouky  | 1 lžíce másla  | 2 stroužky česneku  | špetka soli

Postup přípravy receptu Špenát s vejcem v listovém těstě:

Osm vajec uvaříme a oloupeme. Špenát rozmrazíme a krátce podusíme. Přidáme jíšku z mouky a másla. Ochutíme MAGGI Bylinkami česnek a petržel, přidáme česnek a sůl. Necháme vychladnout. Těsto rozválíme na 8 čtverců a potřeme vychladlým špenátem, posypeme lehce MAGGI Harmonie chuti. Doprostřed čtverců položíme vejce, těsto přes ně přehneme a spojíme. Čtverce položíme na plech a pomažeme rozšlehaným vejcem. Pečeme v předehřáté troubě na 200°C dozlatova.


Fotky receptu Špenát s vejcem v listovém těstě:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Špenát s vejcem v listovém těstě
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !