Použité suroviny receptu Srdíčka s pařížskou náplní:
300 g hladké mouky
| 150 g cukru
| 250 g Hery
| 1 vejce
| 50 g kakaa
| Krém:
| 250 ml šlehačky
| 50 g cukru
| 40 g Hery
| 100 g bílé čokolády
Postup přípravy receptu Srdíčka s pařížskou náplní:
Heru utřeme s cukrem, pak přidáme vejce, mouku a kakao. Necháme na asi na dvě hodiny v chladu. Těsto vyválíme a vykrajujeme srdíčka. Upečené plníme krémem. Smetanu přivedeme k varu s cukrem, Herou a postupně rozpustíme čokoládu. Zchladlé do přiměřené teploty mažeme na srdíčka a slepujeme. Povrch polijeme čokoládou.
Fotky receptu Srdíčka s pařížskou náplní:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!