Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 19.05. 2024
Dnes má svátek Ivo
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Šťavnaté rizoto

fotka Šťavnaté rizoto
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Šťavnaté rizoto:

1 l zeleninového vývaru  | 250 g rýže  | 100 g cukety  | 250 g chřestu  | 2 jarní cibulky  | 1 cibuli  | 50 g másla  | 2 lžíce olivového oleje  | 1 lžíci sekané máty  | 1 lžíci sekané petrželové natě  | 10 ml bílého vína  | 50 g parmazánu  | dle chuti: sůl a pepř

Postup přípravy receptu Šťavnaté rizoto:

Na rozehřátou pánev vlijte olivový olej, přidejte nasekanou cibuli a zelenou cibulku, na kousky nakrájený oloupaný chřest, na kolečka nakrájenou cuketu a ochuťte. Dále přidejte rýži, dobře promíchejte a podlijte vínem. Víno nechte vstřebat a rizoto za stálého míchání podlijte vývarem. Vařte asi 20 minut. Když rýže změkne, přidejte máslo, nastrouhaný parmazán, sekanou mátu a petrželovou nať, dobře promíchejte a podávejte. Rizoto by mělo mít krémovou konzistenci.


Fotky receptu Šťavnaté rizoto:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Šťavnaté rizoto
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !