250 g másla
| 250 g cukru moučka
| 250 g Sunaru
| 2 žloutky
| 1 polévková lžíce Rumu
| 2 tabulky čokolády na vaření
| 50 g 100% tuk
Postup přípravy receptu Sunarky s rumem:
Z másla, cukru, Sunaru, žloutků a Rumu zaděláme těsto. Pozor! je dost řídké. Vyválíme nebo rukou ho roztáhneme na vymazaný plech a dáme péct do předem vyhřáté trouby na 180°C do růžova. Upečené necháme vychladnout a polijeme čokoládovou polevou. Tabulky čokolády nalámeme a na mírném ohni rozpustíme spolu se 100% tukem. Polevu necháme ztuhnout. Poté krájíme na malé čtverečky.
TIP: - Místo Sunaru můžete použít plnotučné sušené mléko.
- Na zředění čokoládové polevy zle místo 100% tuku použít mléko.
- Aby se čokoláda při krájení nelámala, nahřejeme nůž ponořením do horké vody.
Fotky receptu Sunarky s rumem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!