800 g brambor
| 150 g polohrubé nebo hladké mouky
| sůl
| 80 g sádla
| 400 g kysaného zelí
| půl cibule
| 10 g hladké mouky
| 20 g sádla
| špetka cukru
Postup přípravy receptu Šusterka smažená:
Uvařené scezené brambory rozmícháme s moukou upraženou do hněda na hladké husté těsto. Podle potřeby zředíme trochou vývaru z brambor. Lžící namočenou v omastku vykrajujeme škubánky a podáváme s dušeným zelím. Kysané zelí uvaříme ve vodě do měkka, potom scedíme. Sekanou cibuli zpěníme na sádle, přisypeme mouku a osmažíme. Vmícháme do scezeného zelí, podle chuti přisladíme, popř. osolíme.
Fotky receptu Šusterka smažená:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!