Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 14.02. 2025
Dnes má svátek Valentýn
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Švejžužu

fotka Švejžužu
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 15 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Švejžužu:

3 ks kuřecích prsíček  | 10 stroužků česneku  | 2 lžičky solamylu  | 2 vejce  | 2 lžíce worcesterové omáčky  | 1 lžička pepře  | 2 lžíce sojové omáčky  |  majoránka  |  kmín  |  chilli koření

Postup přípravy receptu Švejžužu:

Nejdříve si připravíme marinádu. Česnek oloupeme a nasekáme najemno nebo prolisujeme. Smícháme jej se sójovou a worcesterskou omáčkou, přidáme i vejce. Důkladně je rozšleháme. Vmícháme majoránku, kmín, chilli koření, pepř a solamyl. Marinádu důkladně promícháme.
Kuřecí maso podle potřeby očistíme, omyjeme, osušíme a nakrájíme na řízky nebo medailonky. Ty pak vložíme do marinády a necháme nejlépe přes noc uležet.
Druhý den kuřecí švejžužu osmažíme v rozehřáté pánvi.
Kuřecí švejžužu podáváme s hranolky a tatarkou nebo jinou přílohou podle chuti.


Fotky receptu Švejžužu:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Švejžužu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !