Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 22.12. 2025
Dnes má svátek Šimon
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Svíčková omáčka

fotka Svíčková omáčka
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 120 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Svíčková omáčka:

1 mrkev  | 1 petržel  | 1 celer  | 2 lžičky bílého jogurtu  |  knedlík (nebo těstoviny)  | 500 g maso (vařené nebo dušené)

Postup přípravy receptu Svíčková omáčka:

Zeleninu očistíme, nakrájíme na kostičky a dáme vařit nebo dusit (pokud nemáme maso připravené dopředu, přidáme k zelenině ještě kvalitní hovězí maso nakrájené na malé kousíčky) a tepelně upravujeme, dokud není vše měkké. Potom maso vyjmeme, zeleninu rozmixujeme na hladkou kaši a přidáme do ní pár lžiček bílého jogurtu. Vznikne výborná svíčková omáčka.

Podáváme s knedlíkem nebo těstovinami a přidáme kousky masa.



Fotky receptu Svíčková omáčka:

Svíčková omáčka
Svíčková omáčka
Svíčková omáčka
Svíčková omáčka
Svíčková omáčka
Svíčková omáčka
Svíčková omáčka
Svíčková omáčka
Svíčková omáčka
Svíčková omáčka
Fotky vložil: Natural,Vikitorie,MichelePrg,Marci7 
Hodnocení receptu Svíčková omáčka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
    Náš tip


    Další tipy


    NAVŠTIVTE NÁS ...
    PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

    Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
    Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles