Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 30.10. 2024
Dnes má svátek Tadeáš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Sypané slané preclíky

fotka Sypané slané preclíky
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 5

Použité suroviny receptu Sypané slané preclíky:

1 kg polohrubé mouky  | 150 g másla  | 2 vejce  |  sůl  | 30 g droždí  |  mléko podle potřeby  |  mák nebo kmín na sypání  |  mouka na vál

Postup přípravy receptu Sypané slané preclíky:

Z droždí a trochy teplého mléka si připravíme kvásek. Vykynutý nalijeme do mouky, přidáme tuk, vejce, sůl a mléko. Zaděláme tužší kynuté těsto jako na vánočku a necháme ho vykynout. Pak z části těsta vždy vyválíme tenký váleček a nakrájíme z něj špalíky, které opět rozválíme na tenké válečky, konce jim namočíme ve vodě a spojíme je v preclíky. Dáme je kynout. Po vykynutí vhodíme vždy po třech do kastrolu s vřelou vodou a jakmile vyplavou, přendáme je na horký plech a pečeme v hodně vyhřáté troubě dozlatova.


Fotky receptu Sypané slané preclíky:

Sypané slané preclíky
Sypané slané preclíky
Fotky vložil: MichelePrg,zoran 
Hodnocení receptu Sypané slané preclíky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !