Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 24.01. 2025
Dnes má svátek Milena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Sýrové fondue s třešňovicí

fotka Sýrové fondue s třešňovicí
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 5

Použité suroviny receptu Sýrové fondue s třešňovicí:

1 stroužek česneku  | 400 g Eidamu  | 200 g ementálu  | 300 ml bílého vína  | lžička citronové šťávy  | 2 lžičky solamylu  | 50 ml třešňovice  |  mletý muškátový oříšek  |  černý pepř

Postup přípravy receptu Sýrové fondue s třešňovicí:

Oloupeme stroužek česneku a vytřeme jím kotlík. Oba druhy sýrů nastrouháme nebo nakrouháme a s vínem a citrónovou šťávou necháme v kotlíku za stálého míchání rozpustit. Ve studené vodě rozmícháme solamyl a utřeme jej s třešňovicí. Vše vmícháme do sýrové omáčky. Ochutíme nastrouhaným muškátovým oříškem, opepříme. Sýrovou hmotu za stálého míchání ještě jednou krátce povaříme, až je hladká a krémová, poté ji přendáme na lihový vařič. Chléb pokrájíme na kousky a podáváme odděleně. Fondue se musí i během jídla mírně vařit. Stále mícháme, aby hmota zůstala vláčná.


Fotky receptu Sýrové fondue s třešňovicí:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Sýrové fondue s třešňovicí
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !