Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 23.01. 2025
Dnes má svátek Zdeněk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Sýrové smaženky se žampiony

fotka Sýrové smaženky se žampiony
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Sýrové smaženky se žampiony:

8 krajíčků toastového chleba  | 150 g žampionů  | 250 g strouhaného sýra  | 1/2 svazku bazalky  | 1/2 svazku petrželky  | dle potřeby máslo  | dle chuti sůl  | dle chuti pepř

Postup přípravy receptu Sýrové smaženky se žampiony:


Opereme petrželku s bazalkou a velmi jemně je osušíme. Jednu snítku bazalky odložíme stranou na ozdobu. Zbytek bylinek otrháme a jemně nasekáme. Nastrouhaný sýr utřeme se dvěma lžícemi měkkého másla, bylinkami a ochutíme solí a pepřem. Oloupeme žampiony a hrubě je nastrouháme. V pánvi rozpustíme 1 lžící másla a houby na něm vydusíme. Když se odpaří všechna voda, žampiony osolíme a opepříme. Krajíčky toastového chleba rozpůlíme. Na ně rozdělíme připravené žampiony a potřeme sýrovou masou. Toasty vyrovnáme na plech a dáme rozpéct na 10 minut do trouby vyhřáté na 175 °C. Ihned ještě horké podáváme ozdobené lístky bazalky.



Fotky receptu Sýrové smaženky se žampiony:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Sýrové smaženky se žampiony
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !