Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 12.02. 2025
Dnes má svátek Slavěna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Szegétské zelí

fotka Szegétské zelí
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  ++-_______
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Szegétské zelí:

4 lžíce sádla  |  kmín  | 1 kg vepř. krkovice  |  pepř  |  cukr  | 3 cibule  | 1 bal. jíšky  | 1 balení sladké papriky  |  sůl  | 3 bal. kysaného zelí

Postup přípravy receptu Szegétské zelí:

Kysané zelí scedíme, překrojíme na kratší nudličky a nálev ze zelí necháme. Maso nakrájíma na kostky. Na drobno nakrájenou cibulku zpěníme na sádle a přidáme maso, které posypeme kmínem a opepříme.

Když maso pustí tuk, přisypeme papriku a krátce, ale zprudka vše orestujeme a zalejeme půlkou nálevu ze zelí. Promícháme, chvilku provaříme a přidáme kysané zelí. Pak směs dolejeme vodou tak, aby bylo zelí pod vodou, osolíme a dusíme tak dluho, až maso změkne.

Potom ochutnáme a podle potřeby můžeme přilít zbytek nálevu ze zelí, nebo pokud je zelí moc kyselé, tak přisladíme.

Nakonec zahustíme jíškou, provaříme a můžeme podávat.


Fotky receptu Szegétské zelí:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Szegétské zelí
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !