Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 31.01. 2025
Dnes má svátek Marika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Tartar z tresky

fotka Tartar z tresky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Tartar z tresky:

100 g filé z tresky (chlazené, lze však použít i mražené na moři, bez přídavku vody)  | 1/4 oloupaného jablka  | 1 malý stroužek česneku  | 1 malá červená cibule  |  citronová šťáva  | 1 lžička balsamického octa  | 1 lžíce olivového oleje  | 1 žloutek  |  sůl  |  pepř  | 1/2 lžičky najemno nasekané dobromysli (oregano, případně 1 špetka sušeného)  | 1 lžička najemno nasekané pažitky (případně 2 špetky sušené)

Postup přípravy receptu Tartar z tresky:

Filé z tresky nasekáme najemno – nemeleme! Jablko nakrájíme na velmi drobné kostičky a přidáme k usekané tresce. Zakapeme citronovou šťávou a promícháme, aby jablko nezhnědlo. Cibuli a česnek nasekáme nadrobno a přidáme k rybě. Vložíme žloutek, bylinky, pepř, zalijeme balsamikem a olejem, dochutíme solí a řádně promícháme. Dáme na 30 minut vychladit do lednice, aby se chuti spojily. Mezitím dorůžova usmažíme topinky, se kterými pak tartar podáváme.


Fotky receptu Tartar z tresky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Tartar z tresky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !