Postup přípravy receptu Taštičky Won Ton:
Bambusový napařovák ponoříme celý do vody a necháme namočit (místo bambusového napařováku můžeme použít hrnec s pokličkou a napařovací podložku na knedlíky). Česnek a zelí nakrájíme na drobno, mrkev na kostičky, celerovou nať na tenká kolečka, cibulky jemně posekáme, zázvor nastrouháme. Na lžíci oleje opečeme česnek, cibulky a zázvor, přidáme celerovou nať, zelí a mrkev a vše asi 2 minuty restujeme. Potom ve 100 ml vody rozpustíme škrob, přidáme sezamový olej, sójovou omáčku, sůl a pepř a rozmícháme do hladka. Směs nalijeme na zeleninu a mícháme, dokud nezhoustne (zhruba 1 minutu). Hotovou náplň necháme úplně vychladnout. Doprostřed každé placičky položíme lžíci náplně, okraje těsta potřeme vodou a zmáčkneme k sobě do tvaru měšce. Napařovák vyložíme banánovými listy nebo pečícím papírem, vložíme do něj taštičky a postavíme ho nad pánev wok s vařící vodou (nebo nad hrnec). Napařujeme 3 až 5 minut. Taštičky podáváme horké a namáčíme do omáčky připravené z Tatarské omáčky Hellmann´s s příchutí česneku a Tomatové pikantní omáčky k masu Hellmann´s.