Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 15.01. 2025
Dnes má svátek Alice
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Telecí plátky s jablky a sýrem á la Mariene Dietrichová

fotka Telecí plátky s jablky a sýrem á la Mariene Dietrichová
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Telecí plátky s jablky a sýrem á la Mariene Dietrichová:

200 g telecího masa  | 2 větší jablka  | 50 g přepuštěného másla  | 1 lžička sladké mleté papriky  | 1 lžíce hladké mouky  |  sůl  | 2 plátky sýra

Postup přípravy receptu Telecí plátky s jablky a sýrem á la Mariene Dietrichová:

Jablka oloupáme, vyjmeme z nich jádřince a nakrájíme je na silnější kolečka. V polovině rozpuštěného másla jablka po obou stranách na malém ohni opečeme, trochu posypeme paprikou a dáme na ohnivzdornou misku. Plátky masa lehce naklepeme, posypeme moukou a na zbylém rozehřátém másle po obou stranách dohněda opečeme. Opečené plátky masa osolíme a položíme je na opečená jablka. Na maso položíme plátky sýra. Vložíme do předehřáté trouby a krátce zapečeme. Sýr se musí roztéci a zezlátnout, nesmí však zhnědnout.


Fotky receptu Telecí plátky s jablky a sýrem á la Mariene Dietrichová:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Telecí plátky s jablky a sýrem á la
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !