Použité suroviny receptu Teplý bramborový salát se slaninou:
700 g malých nových brambor
| 6 plátků anglické slaniny
| 4 nasekané jarní cibulky
| 150 g rokety
| na zálivku:
| 1 lžíce citronové šťávy
| hrst nasekané petrželky
| 6 lžic olivového oleje
| pepř
| sůl
Postup přípravy receptu Teplý bramborový salát se slaninou:
Slaninu opečeme dokřupava a pokrájíme. Brambory rozpůlíme a povaříme v osolené vodě doměkka. Scedíme a udržujeme teplé. Suroviny na zálivku prošleháme a přelijeme přes brambory. Osolíme a opepříme a před podáváním opatrně promícháme se slaninou, cibulkou a roketou.
Fotky receptu Teplý bramborový salát se slaninou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!